KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

"Ciekawie spędzam czas w domu"

Witajcie dzieciaki i rodzice po świętach. Dzisiaj mamy dla Was trochę rzeczy do oglądania. Wiemy,że o Warszawie wiecie już bardzo dużo, ale jeszcze dla przypomnienia. Najważniejsze jednak,żebyście posłuchali piosenek dawnej Warszawy oraz obejrzeli pokaz slajdów o warszawskiej modzie. Zadaniem jest ubrać się jak warszawiak/warszawianka z dawnych lat. Na pewno pomogą Wam w tym rodzice. Prosimy o zdjęcia. Robimy Taki mały pokaz mody dawnej Warszawy. A dodatkowo ( jeśli ktoś ma ochotę) może nauczyć się piosenki lub tańczyć polkę warszawską. Pozdrawiamy Wasze panie Basia i Gosia.

Prezentacje są na mailu.

Piosenki: 

https://www.youtube.com/watch?v=DinJw_QZa-o&list=RDDinJw_QZa-o&start_radio=1&t=57

https://www.youtube.com/watch?v=cm_0yz8p0dU

https://www.youtube.com/watch?v=8TvoSIsENGs

https://www.youtube.com/watch?v=68uVkuRbO5E

https://www.youtube.com/watch?v=gbUd7YzTv-s

https://www.youtube.com/watch?v=8nsStcsMRnQ

https://youtu.be/gf6OWOsOug8