KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Domowe spotkania z muzyką

ZAJĘCIA NR 7 

Dzień dziecka 1 https://youtu.be/Qay0b7N6NvA 

Dzień dziecka 2 https://youtu.be/82LC-EQC9Gs 

Dzień dziecka 3 https://youtu.be/UVAkDTaq8q0  

ZAJĘCIA NR 6

Muzyczna niespodzianka 1https://youtu.be/m_A8J7oK3n4 

Muzyczna niespodzianka 2 https://youtu.be/BmJq0-DHyPo

Muzyczna niespodzianka 3 https://youtu.be/LlAliB6M19o 

Muzyczna niespodzianka 4 https://youtu.be/_l1HTF3CkU4 

Muzyczna niespodzianka 5 https://youtu.be/E7oS46pA3Us 

"Majowe życzenia" - piosenka

Teksty piosenek

ZAJĘCIA NR 5

Instrumenty 1 https://youtu.be/vDPJB7YX9mE 

Instrumenty 2 https://youtu.be/r2peRTq0q3c      

Instrumenty 3 https://youtu.be/w1w7rHHBci4     

Instrumenty 4 https://youtu.be/Sct1TB6VZZo                               

Instrumenty 5 https://youtu.be/2jtBSKMs57g     

Teksty piosenek o instrumentach

 

ZAJĘCI NR 3

Teatrzyk "Motylek i kurczaczek" 

Zabawy z pisankami   

Piosenka Wielkanocna  

Piosenki Świąteczne  

Bajeczka kokoszeczka  

Piosenki na Wielkanoc