KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Cyrk Pomponi

18.11.2019
Cyrk Pomponi

Cyrk Pomponi

18.11.2019

18 listopada gościliśmy w naszym przedszkolu cyrk . Wszystkie dzieci – począwszy od maluchów aż do starszaków – z zapartym tchem śledziły występy pary cyrkowców. Program artystyczny zawierał m.in. pokaz żonglerki, iluzję oraz tresurę zwierząt. Artyści zaprosili także nasze przedszkolaki...

Jesienny ogród w Raju

Piękna, złota - no i nasza, barwna Pani Jesień, wiele skarbów nam przyniosła, więc cieszą się dzieci!...

Kuchcikowo u Starszaków

Kiedy dynie już dojrzały, dzieci je ugotowały! Pyszna zupka z grzaneczkami wnet spożyta z Rodzicami!No, a na jesienne nudy - gofra nikt z nas nie odmówi, zwłaszcza gdy pieczemy sami, pod opieką Pani i Mamy!...

Dzień Edukacji Narodowej

16 października w Naszym Przedszkolu odbyła się uroczystość z okazji Dnia Edukacji Narodowej.Na uroczystości obecni byli nauczyciele, pracownicy obsługi oraz zaproszeni goście. Spotkanie przygotowały dzieci z wszystkich grup wiekowych: „Słoneczka”, „Żabki”, „Motylki” i ”Biedron...

Teatr Arlekin - Niegrzeczny Czerwony Kapturek

2 października ponownie odwiedzili nas aktorzy z teatru Arlekin. Dzieci miały fantastyczną zabawę, a co najważniejsze poznały zasady przebywania w lesie oraz postępowania z nieznanym psem. ...

Powitanie Jesieni

Biedroneczki z przedszkolnej zerówki, pracowały solidnie jak mrówki, przecież Jesień przywitać już trzeba... więc do dzieła zabrały się chętnie, aby WSZYSTKO wyglądało pięknie!...

"Mały Miś w świecie Wielkiej Literatury"

Oddział "Żabek" bierze udział w programie edukacyjnym "Mały Miś w świecie Wielkiej Literatury", który ma na celu rozwijanie i promowanie czytelnictwa wśród dzieci. Dzieci wybrały dwa misie, które wraz z kroniką będą towarzyszyły im podczas podróży po ich domach ;)...

Bal z literą "O" u Starszaków

Nasze Starszaki "Biedronki" litery już poznają, więc na pierwszy bal Oookrąglaków serdecznie zapraszają!...

Koncerty Warszawskiego Towarzystwa Muzycznego im. Stanisława Moniuszki

Harmonogram Koncertów dla Przedszkola:16.IX - "Zbiegiem Wisły" - akordeon7.X  - "Piotruś i Wilk" - klarnet21.XI  - "Orzeł Biały to nasz znak" - waltornia2.XII - "Opowiastki srebrnej gwiazdki" - skrzypce13.I - "Bal u dzięcioła" - saksofon3.II - "Cudowne dziecko Fryderyk Chopin" - flet poprze...

Teatr Arlekin - Nieśmiały Michałek

11 września w naszym przedszkolu gościł teatr Arlekin z występem Nieśmiały Michałek. Dzieci w prosty sposób dowiedziały się jak można pracować nad swoją nieśmiałością. ...